Žilinská značka oblekov Justin Paukin oblieka Vlkov

Spájanie sa s lokálnymi firmami je pre organizáciu Vlci Žilina veľmi dôležité. Chceme spájať našu značku s lokálnymi spoločnosťami a ukázať tak ich úspešné príbehy. Ďalšou firmou, ktorá sa pridala do našej  silnej svorky partnerov je známa značka pánskych oblekov Justin Paukin. 

Ich podnikanie začalo ,,podomovým predajom" v Žiline pred 7 rokmi. Dnes sa páni z Justin Paukin vypracovali na silné meno v danej oblasti s predajňami v Žiline a Bratislave. Od aktuálnej sezóny obliekajú realizačný tím Vlkov a poskytujú rôzne benefity našim partnerom. Pre našich fanúšikov majú jasný odkaz: ,,Tak ako Vlci, aj my si stanovujeme tie najvyššie ciele."

Viac o spoločnosti a vzájomnej spolupráci sme sa rozprávali s manažérom predajne Jánom Repákom. 

Kde Vás môžu naši fanúšikovia nájsť? 

Nachádzame sa v Žiline v samotnom centre mesta vo Farskej uličke 2 na prvom poschodí. Vďaka individuálnemu prístupu zákazníkom odporúčame pri návšteve predajne rezerváciu termínu. Zabezpečíme tak 100%-nú starostlivosť o klienta. V Bratislave máme predajňu v Ružinove. 

Ste predajcom iných značiek oblekov alebo šijete aj obleky na mieru?

Okrem našich oblekov Justin Paukin u nás nájdete aj sortiment od európskych značiek. Patria sem napríklad značky ako Carl Gross, značky košiel Olymp a Eterna alebo topánky od nemeckého Digelu. Samozrejme, šijeme aj vlastné obleky. To robíme výhradne pod značkou Justin Paukin u našich partnerov na Slovensku alebo v zahraničí. 

Prečo ste sa rozhodli ísť do spolupráce s Vlkmi?

Ssme veľkí fanúšikovia hokeja. Snažíme sa pravidelne navštevovať domáce zápasy. Po sklamaní z neúspešného finále minulého roka sme si povedali počas základnej časti, že tento rok skúsime byť nápomocní a obliecť realizačný tím do našich oblekov. Snáď tréneri v oblekoch Justin Paukin namiešajú víťazné taktiky a na štvrtý pokus nám ten postup už neujde. 

 

V čom vidíte spoločné prieniky s Vlkmi?

Celé je to o nastavení práce a mentalite. Justin Paukin je mladá, moderná značka. Máme dlhodobé ciele, chceme osloviť klientelu rôznymi spôsobmi. A teda pristupujeme k našej práci rovnako kreatívne ako Vlci. Nevzdávame sa a lovíme každého jedného zákazníka. Stanovujeme si tie najvyššie ciele a v tom vidíme spoločný prienik. Nehovoriac o tom, že ako žilinská značka chceme stáť pri miestnom hokejovom klube. 

Čo všetko môžu u vás zákazníci nájsť?

Z roka na rok sa snažíme čo najviac rozširovať segment produktov. Z prvotne ponúkaných oblekov sme rozšírili sortiment aj na voľnočasovú módu. Je možné u nás nájsť košele, topánky, nohavice, saká, trička a pod. Dovolíme si tvrdiť, že dokážeme zákazníkov obliecť „od hlavy po päty“. Ponúkame aj úpravy na mieru, takže každý kúsok z outfitu vieme zákazníkom podľa požiadaviek prispôsobiť.

 

Napriek prevádzke dvoch predajní netají manažér prevádzky smelé plány rastu. Stabilizačný rok chcú vymeniť za expanziu do miest Českej republiky. V ambicióznych plánoch držíme našim partnerom palce a ďakujeme za spoluprácu. 

Pozrite si krátky zostrih zo skúšania oblekov v žilinskej predajni. 

VIDEO