Vlci Žilina rozširujú spoluprácu s ďalším predajcom automobilov Auto Becchi

Zabezpečiť maximálny servis hráčov, vybavovať množstvo vecí a organizovať zápasy A-tímu aj mládeže, si vyžaduje veľa práce v teréne. Mobilita je často tým najdôležitejším aktívom, s ktorým denne pracujú zamestnanci naprieč celým klubom.

 

V tejto sezóne tak s nami nadviazal spoluprácu ďalší predajca automobilov zo Žiliny. Novým členom firemnej vlčej svorky je lokálny predajca vozidiel Auto Becchi. K nášmu súčasnému dlhoročnému partnerovi v oblasti predaja áut sa tak pridala ďalšia silná značka v regióne. Spoločnosť Auto Becchi podporuje v rámci športového segmentu aj kolegov zo štadiónu ,,odvedľa” - futbalistov MŠK Žilina.

Auto Becchi bude podporovať mladých vĺčkov aj ,,starých” Vlkov poskytnutými vozidlami z ich vozového parku. Dôvody, prečo sa rozhodli v spoločnosti podporiť žilinský hokej ozrejmuje pán Peter Belinský mladší, konateľ spoločnosti: ,,Žilinských Vlkov vnímame ako tím, ktorý je dravý a plný mladých talentovaných športovcov. Klub nezabúda na rozvoj mládeže, máme tu silnú uzákladňu mladých hokejistov. Vďaka tomu podľa nás prispieva k rozvoju slovenského hokeja. Je nám blízke, že práve takýto ambiciózny tím v Žiline máme.”

 

 

Každé partnerstvo a každá podpora sa opiera o silné spoločné hodnoty. Práve to veľakrát zaváži pri uzatváraní nových partnerstiev s lokálnymi spoločnosťami. Pri spolupráci s Auto Becchi tomu nie je inak. ,,Páči sa nám filozofia klubu - kam smeruje a aké má ciele. Preto sme sa rozhodli pridať ruku k dielu aj my a pomôcť klubu tým, čo vieme najlepšie - zlepšením mobility,” dodáva pán Belinský.

Spoločnosť Auto Becchi je na trhu od roku 2009, kedy začali s predajom a servisom talianskych áut v Žiline. Neskôr do portfólia značiek pribudla značka KIA, JEEP a najnovšie u nášho partnera nájdete aj kúsok Nemecka. ,,Venujeme sa predaju a servisu vozidiel známej kórejskej značky a talianskych automobilov tu v Žiline. Z trhu cítime značný dopyt aj po nemeckých automobiloch. Preto sa úprimne tešíme, že sa nám ešte koncom roku 2023 podarilo rozšíriť naše portfólio o nemeckú značku OPEL. Práve takto môžeme našimi službami uspokojiť ešte širšie spektrum zákazníkov,” priblížil novinky v spoločnosti.

Na záver už len pár slov od konateľa spoločnosti pre našu svorku: “Vlkom prajeme veľa síl a mentálnej odolnosti do blížiaceho sa play-off a zároveň verím, že budú dobrými vzormi pre mladých vĺčkov, ktorí k nim vzhliadajú a spoločne sa motivujú k ďalšej práci.”

 

Ďakujeme za podporu. Spolu sme #silnasvorka.