BroCom s.r.o. partnerom Vlkov v aktuálnej sezóne

Predstavujeme Vám nového partnera Vlkov BroCom s.r.o.

Čomu sa venuje Vaša firma?

Naša spoločnosť ponúka vypracovanie projektovej dokumentácie vo všetkých stupňoch, kapacitné posúdenia križovatiek a dopravných napojení, projekty dočasného a trvalého dopravného značenia, územné plány a ďalšie veci súvisiace s projektovaním dopravných stavieb (skontrolovaných a opečiatkovaných autorizovaným stavebným inžinierom s vyše 40 ročnou praxou). V subdodávke zabezpečujeme aj projekty iných profesií, geodetické zameranie, geologické prieskumy, rozpočet a inžiniering.

Vieme, že ste vášnivý fanúšik Vlkov. Doteraz však Vaša firma nepatrila medzi partnerov hokeja. Čo sa tento rok zmenilo? 

Žilinský hokej sledujem s vášňou už dlhé roky avšak donedávna som pracoval sám len ako živnostník. Pred približne piatimi rokmi sa ku mne pridal aj syn, ktorý popri štúdiu vysokej školy zobral do tímu aj spolužiaka. Tento rok sme sa rozšírili na štyroch členov. Vďaka tomuto a ďalšiemu rastu sme si konečne mohli dovoliť podporiť žilinských vlkov aj inak ako len z tribúny.

Ako si užívate atmosféru na domácich zápasoch? 

Na každý domáci zápas chodím spolu s bratom už roky a tešíme sa každoročnému nárastu počtu fanúšikov. Tento rok si obzvlášť užívame atmosféru, ktorú vytvára sektor ULTRAS.

Čo by ste chceli odkázať Vlkom na ich ceste? 

Ako človek, ktorý celý život športuje (aj keď len rekreačne) viem, že šport vie byť vrtkavý a preto aj v prípade prehry oceňujem ich odhodlanosť, s akou nastupujú na každý zápas. Ak týmto spôsobom budú pokračovať počas celej sezóny, tak som si istý, že postup do extraligy nás tentokrát neminie.