Na prahu týždňa: Domáca hokejová streda a považské derby

Po týždni sa vám opäť hlásime zo žilinského zimného štadióna. Vlkov čaká v polovici októbra zaujímavý program, ktorý zahŕňa domáci duel aj ďalšie susedské derby.

Ešte predtým, ako sa bližšie pozrieme na nasledujúce dni, poďme sa v krátkosti obzrieť za uplynulým týždňom. Zverenci trénera Stanislava Škorvánka počas neho odohrali tri stretnutia a ich výkon mal od zápasu k zápasu stúpajúcu tendenciu. Rozuzlenie derby zápasu s Martinom prinieslo až predĺženie, v piatkovom zápase proti Žiaru nad Hronom prišlo čisté konto brankára Maroša Mikoláša, no a nedeľňajšia vysoká výhra v Skalici nás posunula do semifinále JOJ Slovenského pohára. 

Trinásteho proti Leviciam

Aktuálny zápasový týždeň odpálime takisto na domácom ľade. V stredu, (veríme, že v šťastný deň) 13. októbra privítame mužstvo HK Levice. Klub z južného Slovenska zaujal v minulom súťažnom ročníku angažovaním mladíkov zo zámoria. Pri pohľade na tohtoročnú súpisku na nej zase nájdeme viacero známych hokejových mien, ako Samir Saliji, Martin Uhnák či bratia Róbert a Richard Hunovci. 

Levice so svojím vstupom do sezóny zrejme nie sú spokojné, keďže z doterajších siedmich duelov vyhrali iba jediný. V zápase druhého kola zdolali najtesnejším rozdielom martinských hokejistov. Aktuálne sa v tabuľke nachádzajú 11. priečke. Špecifický zápas odohrá v stredu náš obranca Martin Hřebíček, ktorý dres nášho najbližšieho súpera obliekal pred rokom. 

V utorok sa Na love na našom Youtube kanáli zameriame práve na stretnutie s Levicami s jedným z našich legionárov. Vy si však už dnes môžete zabezpečiť vstupenky na tento duel - na stránke Ticketportal.sk.

Považské derby so špeciálnou príchuťou pre obrancu Nahálku

Siedme miesto tabuľky momentálne okupujú Panteri z Považskej Bystrice, ktorí budú naším piatkovým súperom. Výraznou predsezónnou zmenou bol na Považí nový dizajn loga. A v drese s logom pantera na hrudi nastupuje v aktuálnej sezóne i dvojica Martin Turian - Dominik Surán, ktorá bola v minulom súťažnom ročníku súčasťou nášho kádra. Na opačnej strane sa v piatok proti svojmu materskému klubu postaví obranca Ján Nahálka. 

Nadviažu Vlci na víťazný záver predchádzajúceho týždňa? Obohatí 11-bodový (4+7) Šimon Petráš svoje konto o ďalšie body? Aké bude naše postavenie v tabuľke po najbližších dvoch zápasoch? Odpovede na tieto otázky prinesú nasledujúce dni. Buďte s nami pri tom, sledujte nás na facebooku, na instagrame a najmä, priamo na zimnom štadióne