V domácom stretnutí proti Krídlam s plným bodovým ziskom

Stretnutie jedenásteho kola sme odohrali v domácej Niké aréne proti Modrým Krídlam. V zápase proti húževnatým mladíkom z hlavného mesta padlo dokopy 7 gólov a my sme sa tešili z víťazstva 5:2.

DOXXbet Vlci Žilina - Modré Krídla Slovan 5:2 (1:1, 2:0, 2:1)

Počet divákov: 1212

Góly: 11. Koyš (Pacalaj, Safaraleev), 25. Melcher (Varga, Galamboš), 29. Paukovček (Mráz, Koyš), 46. Pacalaj (Mráz, Safaraleev), 60. Paukovček (Koyš, Pišoja) – 16. Ožvald (Vidovič), 58. Hájnik (Jasenec)

Ernest Bokroš, hlavný tréner Vlci Žilina: „Vážime si každé jedno víťazstvo, aj to dnešné. Myslím si, že celkový obraz hry je dobrý, ale stále si vytvárame zbytočné situácie, po ktorých robíme chyby a dostávame góly. Umierame na krásu, čo sa týka efektivity a presiloviek. Znova sa opakuje rovnaký scenár ako vo všetkých zápasoch.“

Lukáš Paukovček, útočník: „Myslím si, že sme odohrali celkom dobrý zápas, čo sa týka taktickej stránky sme si to ukontrolovali. Dali sme dobré rýchle góly, čo nás trochu ukľudnilo. Tá tretia tretina sa viacmenej len dohrávala. Síce sme si to trošku zdramatizovali tým gólom na 4:2, ale potom sme to ubránili a do prázdnej sme dali na 5:2. Čo bolo dôležité, že už sme ich nepustili do záverečného tlaku. Atmosféra bola opäť skvelá, sme radi, že si ľudia našli cestu na štadión."