Pred perfektnou kulisou porážame Rimavskú Sobotu 10:1

Záver pracovného týždňa priniesol do Niké arény duel medzi Vlkmi a súperom z Rimavskej Soboty. Takmer 1700 divákov sledovalo gólové hody žilinských hokejistov, ktorí nastrieľali desať gólov a v 41. kole si pripísali víťazstvo 10:1. 

DOXXbet Vlci Žilina - HK Rimavská Sobota 10:1 

Góly: 6. Jakubík (Belluš), 14. Safaraleyev (Dyakov, Koyš, 17. Koyš (Safaraleyev, Mráz), 24. Koyš (Safaraleyev, Bezúch), 27. Bezúch (Dyakov, Mráz), 29. Jakúbek (Galamboš, Pobežal), 43. Beták (Holenda, Kolář), 50. Varga (Galamboš, Šmida), 55. Bezúch (Kolář), 56. Varga (Beták) - 43. Solomonchak (Olejník)

Počet divákov: 1680

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Dnešný zápas sa ťažko hodnotí, rozhodla určite kvalita na našej strane. Brali sme to ako hernú prax v našom týždennom mikrocykle” 

Patrik Koyš, útočník: "V prvej tretine nám súper trochu uchádzal, mali tam nejaké dve tri šance, ktoré však Košo vychytal. Dopredu sme boli dobrí, akurát tie medzery v obrane. Od druhej tretiny sme dominovali, strelili sme 10 gólov, akurát, čo nás môže mrzieť je gól, ktorý košo inkasoval. Mohli sme to hrať vzadu na nulu. Taktiež nás tešia aj tri využité presilovky, v ktorých sa celú sezónu trápime. Sme radi, že sme si toľko fanúšikov našlo cestu na zimák, za čo im veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšie domáce zápasy. Zachvíľku tu je playoff, takže nech ladia hlasivky."