Proti nováčikovi súťaže vyhrávame v predĺžení

Nedeľňajšie hracie kolo patrilo v Niké aréne stretnutiu proti nováčikovi z Popradu. V riadnom hracom čase si každý z tímov pripísal po 2 góly. Za Vlkov sa zaradili na zoznam strelcov Beták a Galamboš. Duel rozhodovalo až predĺženie, kde po dvoch minútach hry vsietil gól obranca Erik Rajnoha. Do tabuľky si tak pred 1654 divákmi pripisujeme 2 body. 

DOXXbet Vlci Žilina - Aquacity Pikes 3:2pp

Góly: 17. Beták (Pacalaj, Malina), 56. Galamboš (Jansons, Halama), 63. Rajnoha - 10. Chlepčok (Mešár), 40. Przygodzki (Nahalka, Kraut)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Dnes si myslím, že sme hrali jedno veľmi dobré stretnutie. Malo len jediný háčik a to je ten, že sme nedávali góly. V niektorých fázach to bola dominancia Žiliny proti súperovi. Sami sme sa dostali pod tlak našimi nevyužitými šancami a zachránili sme to ubránenými oslabeniami. S výkonom som spokojný, jediná nespokojnosť bola s nepremenenými šancami a možno s trošku až profesorským hokejom."

Erik Rajnoha, obranca: „Zápas hodnotím celkom pozitívne. Myslím si, že sme mali celú dobu viac z hry, ale neukázalo sa to na skóre, čo nás v podstate trápilo celý zápas až do konca. Som rád ako to dopadlo, aj že sa mi v predĺžení podarilo streliť víťazný gól. Atmosféra bola opäť skvelá, fanúšikovia sú neskutoční."