Proti Dubnici s plným bodovým ziskom a čistým kontom

V Niké aréne dnes čakal Vlkov ďalší súper z Považia. V siedmom súťažnom kole sa tentokrát postavili proti Dubnici. Do šatne sme po úvodnej 20-minútovke po presných zásahoch Pacalaja a Safaraleeva odchádzali s dvojgólovým vedením. V prostrednej tretine sa gólovo presadil Bezúch s Jansonsom. V záverečnej tretine rozvlnil brankársku sieť Spartaku Varga. Brankár Košarišťan si pripísal čisté konto a Vlci zvíťazili na domácom ľade 5:0.

DOXXbet Vlci Žilina – TSS Group Spartak Dubnica 5:0

Góly: 8. Pacalaj (Rehák, Koyš), 19. Safaraleev (Rajnoha, Koyš), 29. Bezúch (Galamboš, Jansons), 36. Jansons (Galamboš, Pobežal), 46. Varga (Bezúch, Galamboš)

Hlavný tréner, Ernest Bokroš: „Predviedli sme jeden zodpovedný výkon, samozrejme teší nás aj počet strelených gólov. Ako tréner si hlavne cením čisté konto. Hráči dnes dokázali hrať disciplinovane, organizovane. Veci, ktoré trénujeme dnes preniesli do zápasu a to je pre mňa najväčšia radosť.” 

Obranca, Ľubomír Malina: „Myslím, že víťazný zápas sa dá hodnotiť len kladne, aj keď v prvej tretine nás “Košo” (Andrej Košarišťan) poriadne podržal. Mal tam tri samostatné nájazdy, ktoré vychytal. Potom sme to zlomili gólom Mareka Pacalaja, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne a ešte raz mu chcem pogratulovať. Využili sme aj presilovky a myslím si, že sme zaslúžene vyhrali. Teší nás aj podpora na tribúnach, v šatni sa o tom často rozprávame, sme radi za každého jedného diváka.“

Posledné domáce stretnutie v tomto mesiaci nás čaká už v nedeľu 15.10. o 17:00 proti AquaCity Pikes. Vstupenky: https://shorturl.at/vIKMR