Vydražte si dresy víťazov JOJ Šport Slovenského pohára

Tento týždeň sa ešte vrátime k finálovému víkendu JOJ Šport Slovenského pohára. Naň sme nastúpili v špeciálnej sade dresov venovanej čisto na túto očakávanú udalosť. Dresy nám priniesli šťastie a my sa s ním chceme podeliť s najlepšími fanúšikmi. Získajte do svojej zbierky originálny hraný dres obľúbeného hráča a podporte tak náš klub. Na Hokejportal.net sme dnes spustili dražbu dresov, v ktorých sme odohrali celý finálový fíkend JOJ Šport Slovenského pohára 2023. 

Sobota a nedeľa. Dva dni, dva náročné zápasy, po ktorých sme nad hlavu dvihli tento pohár. Dresy, ktoré sú, a navždy budú, neodmysliteľnou súčasťou histórie klubu Vlci Žilina. V semifinálovom zápase proti HC Prešov sme zvíťazili v pomere 2:0. O deň na to, vo finálovom zápase rozhodlo o držiteľovi pohára až napínavé predĺženie. Hral sa atraktívny hokej, hráči nechali na ľade všetko. Máte svojho obľúbeného hráča v tíme? Páči sa vám hra kapitána Galamboša? Strela Roba Vargu či neuveriteľné zákroky Valenta a Košarišťana? Získajte do cennej zbierky dres, v ktorom lovili naši Vlci celý víkend. 

Dražba prebieha na stránke www.hokejportal.net. Stačí sa zaregistrovať a ste v aukcii. Vydražiť svoj dres si môžete iba prostredníctvom tejto aukcie. Dražba prebieha tento týždeň, preto neváhajte a ulovte si dres svojho obľúbeného hráča.

 

 

 


Fotogaléria