V Žiari si dnes pripisujeme plný bodový zisk

Naša dnešná cesta na stretnutie 35. kola viedla do Žiaru nad Hronom. Proti „Indiánom“ sme po úvodnej tretine viedli 2:0. V druhej 20-minútovke sa podarilo súperovi streliť dva góly, a tak sa po tretine putovalo do šatní v nerozhodnom stave. Po gólovej prestrelke v záverečnej tretine, rozlúskli výsledkový oriešok až posledné minúty stretnutia, v ktorých Róbert Varga rozhodol presným zásahom o víťazstve Vlkov 5:4. 

HK MŠK Indian Žiar nad Hronom – DOXXbet Vlci Žilina 4:5 (0:2, 2:0, 2:3)  

Góly: 38. Tatár (Halama, Pač), 38. Magdolen (Gašpar, Kobolka), 43. Rajčan (Brumerčík, Barčík), 52. Šramaty – 13.  Halama (Koyš, Mráz), 25. Bezúch (Šmida, Jansons), 48. Beták (Safaraleyev, Halama), 52. Varga (Jansons, Mráz), 58. Varga (Dyakov, Koyš)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Dnes sme asi naozaj nahnevali súpera, pretože tak, ako mal blízko k bodom už dlho mať nebude. Zápas sme museli dvakrát otáčať, bolo to veľmi náročné stretnutie, no dnes k tomu hráči pristúpili veľmi dobre. Po hernej aj mentálnej stránke sme sa k tomu postavili tak, ako to bude aj v zápasoch playoff. Dobrá hra, dali sme góly, samozrejme, niektorí hráči mali slabší deň, ale druhí im v tom pomohli a zachránili výsledok.“

Marco Halama, útočník: „Dnešný zápas by som rozdelil na dve fázy, prvú časť sme hrali fakt dobre, dostali sme sa do rýchleho vedenia. Potom to Žiar otočil zrovna v našej presilovke, keď sme dostali dva góly v priebehu myslím 30 sekúnd, čo by sa nemalo stávať, no aj taký je hokej, je to šport. Potom sme sa k tomu dobre postavili, dali sme hneď ďalší gól, na čo súper síce stihol reagovať, ale hrali sme dokonca a strelili sme ten víťazný gól my.”