V gólovej prestrelke úspešnejší Vlci

Stretnutie v netradičnom čase o 13:30 bolo dnes na programe v hlavnom meste. Duel proti Modrým Krídlam bol dnes ako na hojdačke. Súper dvakrát dorovnával naše vedenie, no 3.minúty pred záverečným klaksónom rozhodol gólom o výhre Vlkov 5:4 Jakub Pobežal. 

Modré Krídla Slovan - DOXXbet Vlci Žilina 4:5 (0:2, 3:2, 1:1) 

Góly: 6.Pišoja (Halama), 15. Varga (Šmida, Bezúch), 24. Galamboš (Varga), 35. Šmida (Beták), 57. Pobežal (Varga) - 25. Lupták (Volkov, Mamonov), 33.Ožvald (Klučiar, Fetkovič), 34. Mamonov (Lupták, Volkov), 46. Fetkovič (Lupták) 

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Dnešné stretnutie sme neodohrali v najlepšej forme. Najviac nás mrzia 4 inkasované góly, ktoré sme dostali z predbránkového priestoru. Na druhú stranu, chlapci zabrali a zachránili sme v tomto zápase 3 body."

Jakub Pobežal, obranca: ,,V prvej tretine sa nám podarilo streliť dva góly, boli sme aktívni a myslím, že sme odohrali dobrú tretinu. V druhej tretine sme začali zle, súper sa nám dostával do bránkoviska, kvôli čomu sme aj inkasovali tri góly. Určite na tomto musíme ešte popracovať a zlepšiť sa. Do tretej tretiny sme išli s cieľom pridať ešte pár gólov a dohrať zápas v kľude, no to sa nepodarilo. Je jasné, že zápas ako je tento, by sme mali zvládnuť omnoho lepšie, a preto stále máme na čom pracovať."