V domácom stretnutí proti Skalici úspešnejší Vlci

Po bezgólovej úvodnej tretine otváral v druhej 20-minútovke skóre útočník Šimon Lopušan. Po tomto presnom zásahu opäť pokračovala odmlka. Až záverečné minúty stretnutia priniesli gólovú prestrelku v ktorej sme vsietili o jeden presný zásah viac, a tak si na domácej pôde pripisujeme víťazstvo 3:2. 

Góly: 26. Lopušan (Rehák, Jakubík), 54. Bezúch (Safaraleyev), 57. Šmida (Jansons) - 53. Ventus (Štrauch), 55. Štrauch (Vybíral, Obdržálek) 

Počet divákov: 1125 

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Tri body sme získali až v posledných minútach zápasu. V hre mi chýbali jednoduchšie riešenia v koncovke, v stretnutí sme viedli len 1:0. Príležitostí bolo veľmi veľa. Ťažko sa asi dostávame hráčom do hláv, myslím si, že ťažké zápasy ešte len prídu. Sme si vedomí nejakého náskoku, chýba mi tam väčšia koncentrácia na zápasy. Z našej strany to bolo dnes povinné víťazstvo.” 

Sebastián Šmida, útočník: ,,Myslím, že zápas sme začali super, vlietli sme do toho a mali viac z hry, hlavne sme ich k ničomu nepúšťali. Boli sme v držaní puku, no potom sme si to zbytočne sami skomplikovali. Nechali sme im dať gól, vedeli sme, že čím dlhšie budeme hrať s nimi za stavu 0:0 alebo 1:0, bude im to vyhovovať, a to sa aj stalo. Sme radi, že sme napokon vyhrali.”