V dnešnom napínavom dueli sme si vybojovali mečbal

HK MŠK Indian Žiar nad Hronom - DOXXbet Vlci Žilina 2:4 (0:1, 1:0, 1:3) 

Góly: 37. Tatár (Halama), 48. Gašpar (Suľovský, Lunter) - 20. Koyš (Bezúch, Safaraleyev), 52. Bezúch, 59. Safaraleyev (Mráz, Bezúch), 60. Galamboš (Varga) 

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Vedeli sme, že toto 3. stretnutie a pre súpera prvé na domácom klzisku bude ťažké, pretože tretí zápas je často rozhodujúci v sérii. Súper hral veľmi dobre, myslím si, že my sme neboli pripravení na tento duel tak, ako by sme mali byť. Prvá tretina z môjho pohľadu trochu vlažnejšia, ako by som si predstavoval na zápas play-off. V druhej sme pokračovali, i keď sme viedli 1:0, no stále ten výkon nebol optimálny. Samozrejme, súper to vycítil, využil a vyrovnal stav na 1:1 a 1:2, kedy začala naša prvá previerka v play-off. Podarilo sa nám vyrovnať a v závere už boli väčšie emócie či už z našej strany alebo strany súpera. Dostali sme na záver 5-minútovú presilovku, ktorá po vzájomných trestoch trvala len 3 minúty. Tam sme to bravúrne využili a stiahli víťazstvo na svoju stranu. 

Patrik Koyš, útočník: ,,Dnes vieme, že to nebol od nás najlepší výkon, ale dôležité je víťazstvo. Zajtra to chceme ukončiť. Podržal nás dnes Košo v bráne a takisto aj presilovky, ktoré sme, myslím si, že zahrali dobre, čo rozhodlo zápas. Sme radi, za víťazstvo a zajtra spravíme všetko pre to, aby sme sériu ukončili.”