Stretnutie s Topoľčanmi prinieslo futbalový výsledok

Vlci Žilina – HC Topoľčany 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Góly a asistencie: 46. Hájnik (Lopušan, Nahálka). Vylúčenia: 3-2. Rozhodovali: Crman, Konc ml., Rehák, Drblík.

VLCI ŽILINA: Tomek – Šidlík, Nahálka, Koyš, Mráz, Macek – Růžička, Pišoja, Tibenský, Halama, Hovorka – Hudec, Pacalaj, Hájnik, Bečka, Lopušan – Vojtech, Hajas, Benko, Jakubík, Synák.

HC TOPOĽČANY: Kompas – Hřebíček, Dúžek, Šandor, Tomčák, Vybiral – Dosek, Zekucia, Piačka, Stránsky, Ručkay – Bystričan, Sedlák, Cápay, Jaroš, Gergel – Laurenčík, Tomala, Nagy, Detko.

V stretnutí 4. kola hrali prím brankári. Šance, ktoré si hráči na jednej či druhej strane vypracovali v priebehu prvej a druhej tretiny, úspešne marili. Rozhodujúci moment prišiel v 46. minúte, keď puk zdarne upratal do siete Dávid Hajnik. Mladý útočník je v našom tíme momentálne na hosťovaní z extraligových Nových Zámkov. Vlci následne ubránili aj oslabenie a po záverečnom hvizde sa mohli tešiť z dôležitých troch bodov.

Ohlasy po zápase

Tréner Jarrod Skalde: „Dnes to bolo o brankároch, obaja chytali výborne. Som veľmi rád za Tomáša Tomeka, ktorý dnes chytal po dlhšom čase a chytal skvelo. Vychytal shoutout, mal niekoľko veľkých zákrokov. Hajnik dal v tretej tretine dôležitý gól, boli sme totiž trochu rozhodení, nedarilo sa nám dať gól a to bolo trochu frustrujúce. Musíme na to popracovať.“

Brankár Tomáš Tomek: „Pripravoval som sa na to, že dnes pôjdem do brány, tak sme boli dohodnutí. Bol to zápas o jednom góle. Kto dá gól, vyhrá. Nemali sme zlý vstup do zápasu, no druhá tretina nám úplne ušla. Nepodali sme ideálny výkon. Následne sme ich od momentu nášho gólu už do ničoho nepustili. Čo sa týka čistého konta, niečo do kabíny určite bude smerovať. Uvidím, čo mi povie pokladník a rád zaplatím."