Skvelá podpora v hľadisku, čisté konto Košarišťana a výhra za 3 body

Duel 29. kola v Dubnici nad Váhom spestrila početná divácka podpora z tábora Vlkov. Počas celého zápasu hnalo burácajúce publikum našich hráčov vpred. Úvodná 20-minútovka presný zásah nepriniesla, strelecké konto otvoril až v druhej tretine Patrik Koyš. V závere stretnutia sa na gólovú listinu pridal Igor Safaraleyev. Po víťazstve 2:0 si tak pripisujeme na konto už 20. výhru v rade. 

TSS GROUP Dubnica - DOXXbet Vlci Žilina 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) 

Góly: 22.Koyš (Safaraleyev, Paukovček), 47. Safaraleyev (Koyš) 

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Hrali sme vyrovnané stretnutie, o výsledku rozhodla herná disciplína. Ubránili sme päť presilových hier súpera, podarilo sa nám využiť jednu početnú výhodu a myslím si, že umnou hrou sme si to uhrali."

Andrej Košarišťan, brankár: ,,Dnešný zápas si myslím, že sme odohrali veľmi dobre, až na prvú tretinu, ktorú sme trochu prespali. Inak sme to zvládli, vyšli nám presilovky aj oslabenia, chalani hrali výborne. Nechcem povedať, že to bolo hladké víťazstvo, ale po tej Považskej si myslím, že sme podali dobrý výkon. Fanúšikovia, ktorí prišli boli skvelí, tá podpora je úžasná a je ju cítiť. Takýchto fanúšikov nám môžu ostatní závidieť.”

Nasledujúci týždeň nás čakajú zápasové hody. V utorok o 11:00 privítame mladíkov zo SR18. Deň na to pricestuje súper z Rimavskej Soboty, duel štartuje o 17:30. V piatok hostíme AquaCity Pikes, začíname o 17:30. Buďte pri tom s nami, vstupenky v sieti Ticketportal.