Proti SR18 si pred perfektnou žiackou kulisou pripisujeme výhru

Dnes nás v netradičnom doobednajšom čase čakalo stretnutie proti mladíkom zo SR18. Na dnešný zápas zavítalo viac ako 900 žiakov. Išlo o spoločnú aktivitu mesta Žilina, škôl, SZĽH a Vlkov na propagáciu hokeja v meste. Sme radi, že aj takouto formou sme mohli deťom ukázať, aký je hokej krásny šport a veríme, že mnohí z nich sa stanú raz hráčmi alebo fanúšikmi Vlkov. 

DOXXbet Vlci Žilina - Projekt SR18 7:0 (1:0, 2:0, 4:0) 

Góly: 5. Malina (Jakubík, Safaraleyev), 29. Varga (Bezúch, Jakubík), 40. Michalík (Koyš), 47. Beták (Šmida), 50. Koyš (Varga, Malina), 54. Malina (Juščák, Bakala), 54. Šmida (Pišoja, Holenda) 

Počet divákov: 925

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Tento zápas nechcem veľmi hodnotiť, skôr sme robili takého sparing partnera 18-tke. Som rád, že sa nikto nezranil. Dali sme priestor brankárovi Adámikovi. Hrali aj Benko, Palaj, Dubravík, takže to bol dnes skôr zápas s priestorom pre mladých hráčov.” 

Sebastián Šmida, útočník: ,,Myslím si, že úlohu sme si splnili. Našim cieľom bolo dnes prísť a zvíťaziť, bez nejakých problémov. Sme radi, že sme pomohli aj brankárovi , ktorý odchytal prvý kompletný zápas za mužov a podarilo sa mu vychytať nulu. Samozrejme nás teší, že nás prišli povzbudiť aj malí fanúšikovia zo škôl, ktorí vytvorili peknú atmosféru."