Proti AquaCity Pikes víťazíme aj po tretíkrát v sezóne

Pracovný týždeň Vlci zavŕšili duelom proti nováčikovi súťaže, AquaCity Pikes. Domáce stretnutie prinieslo dokopy 7 gólov. O 6 z nich sa postarali žilinskí hokejisti, a tak si po víťazstve 6:1 pripisujeme na svoje konto už 23. víťazstvo v rade. 

DOXXbet Vlci Žilina - AquaCity Pikes 6:1 (1:0, 2:1, 3:0) 

Góly: 19. Bezúch (Varga, Jansons), 37. Paukovček (Varga, Jansons), 40. Mráz (Holenda, Safaraleyev), 42. Galamboš (Varga, Pobežal), 52. Bezúch (Jansons, Pobežal), 58. Galamboš (Varga, Jakubík)  - 26. Petran (Tkáč, Valigura)

Počet divákov: 1223 

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Pred dnešným súperom som mal osobne rešpekt, pretože posledné 3 zápasy vyhrali. Hrali veľmi dobre, preto sme na to chlapcov aj nachystali. Pokiaľ bol stav vyrovnaný hrali sme opatrne, keď sme sa dostali do vedenia, tak si myslím, že sme ovládli hru. Mali sme dnes dobrý pohyb, chalani si dávali rýchle prihrávky, bolo tam veľa zakončení. Využili sme presilovú hru, ubránili oslabovky, dnes nám všetko fungovalo.” 

Juraj Bezúch, útočník: ,,Musím povedať, že prvé dve tretiny to bolo pre nás náročné kondične aj fyzicky, keďže sme aktuálne v naberacej kondičnej fáze v rámci tréningov, čiže je toho dosť. Hrali sme počas týždňa aj zápas s osemnástkou, tie nohy sme už dnes naozaj cítili. Aj cez to všetko sme to dokázali ubojovať, dali sme góly a na konci sme to už kontrolovali.”