Pre Petra Melchera boli zaplnené hľadiská obrovským zážitkom. V novej sezóne to chce zažiť znovu.

 

Dres žilinských Vlkov v nasledujúcej sezóne bude obliekať aj 21-ročný krídelník Peter Melcher. Minulý rok sa k tímu pripojil počas rozbehnutej sezóny a svoje rozhodnutie prísť pod Dubeň rozhodne neľutuje: „Potreboval som zmenu prostredia, keďže v mojom predchádzajúcom pôsobisku som sa necítil vôbec dobre. Dnes už viem, že príchod do Žiliny bol tým správnym krokom. Prospelo mi to, našiel som tu dobrý kolektív a Žilinu hodnotím len pozitívne.“

 

 

 

Ku koncu základnej časti a s prichádzajúcim playoff sa Petrovi začalo dariť nielen herne, ale najmä strelecky. Počas štvrťfinálových bojov proti Topoľčanom zaznamenal dovedna päť gólov a trikrát asistoval pri presných zásahoch svojich spoluhráčov. „Darilo sa tímu, začalo sa dariť aj mne. Povedal by som, že práve to bol ten kladný impulz, ktorý za tým stál. Samozrejme, mohlo to byť aj lepšie, no od toho je tu teraz ďalšia sezóna.”

Počas vyraďovacej časti si všetci hráči užívali atmosféru na tribúnach: „Myslím si, že každý playoff zápas, ktorý doma hráme, či už pred vypredaným alebo takmer vypredaným štadiónom, je niečo skvelé. Všetky zápasy sa niesli vo výbornej atmosfére, podpora od fanúšikov bola cítiť. Keď sa k tomu teraz spätne vrátim, mrzí nás, že sme ľuďom nemohli dopriať ten pocit víťazstva. Spolu na domácom ľade by to bolo jedinečné. Verím, že to bude v nasledujúcej sezóne lepšie.”

Do novej sezóny naša ,,jedenástka” v útoku nastupuje s víziou herného aj osobného rastu:  „Chcel by som sa posunúť ďalej po hokejovej, ale aj osobnej stránke. Cítim, že práve teraz je čas poriadne pracovať a posúvať sa v každom smere vpred.”

Pre fanúšikov silnej svorky má špeciálny odkaz: „Všetci si veľmi vážime vašu podporu v minulom roku. Ceníme si, že ste boli pri tom všetkom spolu s nami a dúfame, že v rovnakých a ešte vyšších počtoch vás uvidíme na zimáku aj ďalšiu sezónu.“