Poučili sme sa z chýb a sme pripravení na sériu s Dubnicou, hovorí Šimon Beták

Veľkonočné sviatky budú tentokrát  patriť semifinálovým súbojom našich Vlkov. Už zajtra štartuje séria, ktorá sa nesie v duchu považského derby. V Niké aréne privítame v piatok 29.3. a následne v sobotu 30.3. v rovnakom čase o 17:30 súpera z neďalekej Dubnice nad Váhom. Krátko pred vypuknutím série sme vyspovedali Šimona Betáka, ktorý v klube dubnického Spartaku pôsobil tri sezóny.

Štvrťfinálová séria proti Žiaru nad Hronom je už takmer týždeň úspešne za nami, Šimon ju však z dôvodu doliečovania po chorobe sledoval z tribúny. „Zápasy sa mi sledovali veľmi ťažko, pretože by som bol najradšej na ľade. Myslím si, že chalani to veľmi dobre zvládli až na ten jeden zápas,“ hodnotí.  

Hoci sme v prvom kole play-off viedli 3:0, v štvrtom stretnutí sa z víťazstva tešil súper. Sériu sme tak ukončili v domácom prostredí piatym zápasom. „Poučili sme sa z našich chýb, do zápasov, ktoré nás čakajú. Vzdelávame sa a sme pripravení na sériu s Dubnicou,“ hovorí odhodlane  náš 29-ročný krídelník.  

Hoci Bilancia úspešných zápasov hrá v náš prospech, Dubničanov sme dokázali zdolať dovedna štyrikrát v základnej časti. Netreba však zabúdať, že play-off je úplne nová súťaž a začína sa od nuly. Na to upozorňuje aj rodák z Trnavy:  „Každý jeden zápas bude veľmi húževnatý, bojovný a naozaj nás nečaká nič jednoduché. Bude to bojovný tím, ktorý má niekoľko šikovných hráčov a budeme si musieť na nich dávať pozor,“ myslí si.

Príchuť špeciálnosti môže mať táto séria práve pre Šimona. Ten sa k vlčej svorke pridal práve po svojom angažmáne v Spartaku Dubnica. Dokopy v tomto klube strávil až 3 súťažné ročníky. Príliš veľkú dôležitosť tomu ale nepripisuje: „Mne je to osobne naozaj jedno, pripravujem sa na každé stretnutie rovnako. Pôjdeme s tímom od zápasu k zápasu.“

Atmosféra na štadióne graduje každým pribúdajúcim zápasom. Veríme, že naše skvelé publikum nebude chýbať ani počas semifinálových duelov. Fanúšikov si pochvaľuje aj Šimon Beták. „Nemám čo dodať, naozaj sú skvelí, vytvárajú super atmosféru. Nech im to takto ide každý jeden zápas, sú našou veľkou podporou,“ vyslovuje na koniec.

VSTUPENKY: https://shorturl.at/gRW06