Nad reprezentačnou osemnástkou sme zvíťazili tenisovým výsledkom

Vlci Žilina – JOJ Šport Slovensko U18 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)

Góly a asistencie: 10. Bečka (Rehák), 16. Melcher (Rehák, Nahálka), 31. Varga R. (Kluka, Bečka), 38. Bečka (Melcher), 47. Pohl (Kluka, Halama), 49. Varga R. (Halama, Mráz) – Varga T. (Gron).

VLCI ŽILINA: Romančík – Grebenchshikov, Novák, Kluka, Halama, Varga – Pohl, Pacalaj, Tibenský, Mráz, Macek – Sloboda, Nahálka, Melcher, Bečka, Rehák – Jakubík, Benko, Dubravík, Ferenyi, Lopušan.

SR U18: Fürsten – Pišoja M., Královič, Masnica, Párička, Ridzoň – Beluško, Sakmár, Liščinský, Jobek, Maruna – Kupec, Šlank, Rohaľ, Gron, Varga T. – Petras, Ďurina, Liška, Sobotka, Feranec. 

V televíznom zápase sme v utorok na ľade Niké Arény privítali reprezentačný výber do 18 rokov. Zverenci trénera Jarroda Skaldeho si góly rozdelili rovnomerne na všetky tretiny, keď v každej dali dva. Zo stretnutia vzišli s prívlastkom ,dvojgólový strelec´ Bečka a Róbert Varga, prvý presný zásah za náš tím zaznamenal obranca Pohl. Okrem nich sa presadil ešte Melcher, na opačnej strane skóroval takisto Varga, avšak Timotej. Už zajtra nás čaká ďalší duel, o 18:00 hod. sa predstavíme v Žiari nad Hronom.

Ohlasy po zápase

Tréner Jarrod Skalde: „Tešíme sa z výsledku, sú to body, ktoré sme veľmi potrebovali. Dnes to bol tvrdý boj proti dobre organizovanému súperovi, ktorý dobre korčuľuje a bojuje. A my sme sa snažili dorovnať ich nasadenie. Vzhľadom na to, čím sme si v posledných týždňoch prešli, sme to potrebovali, dôležité víťazstvo. Hneď zajtra nás čaká ďalší zápas, v ktorom musíme bodovať. Len musíme hrať našu hru. Body do tabuľky sú v tejto fáze veľmi dôležité.“

Obranca Jan Pohl: „Vyhrali sme, to je hlavné. Myslím, že od začiatku sme boli lepším tímom. Sme radi za výhru, zároveň však už musíme pilovať veci na play-off. Hrali sme zodpovedne dozadu, vpredu nám to tam padalo a tešíme sa z troch bodov."