Na prahu týždňa: Súboj s tabuľkovým súperom aj aktívnou trnavskou ofenzívou

Úspešný, no neľahký týždeň majú za sebou žilinskí Vlci. Z dvoch stretnutí, so Skalicou a s Považskou Bystricou, dokázali vyťažiť plný počet bodov. Hrali však v oklieštenej zostave a podobné to bude aj v nasledujúcich dňoch, keď na nich čakajú hneď tri zápasové výzvy.

„Verím, že sme dobre zregenerovali. Chalani dostali v sobotu voľno, stretli sme sa na tréningu v nedeľu. Čo sa týka zostavy... je to tak, ako to je. Máme necelé štyri útoky a uvidíme, či bude možnosť dať šancu nejakým juniorom. Určite sa však pobijeme o dobré výsledky a do každého zápasu pôjdeme s cieľom vyhrať," povedal tréner Stanislav Škorvánek.

Jeho zverenci odohrajú v utorok a v stredu zápasy na domácom ľade. Naším prvým tohtotýždňovým súperom budú mladíci z reprezentačného výberu do 18 rokov, ktorí v doterajšom priebehu sezóny predvádzali slušné výkony. Body dokázali uchmatnúť Dubnici i Martinu, nad ktorým dokonca zvíťazili.

Na tento zápas, ktorý sa uskutoční v utorok 19. októbra od 17:30 hod, majú deti a mládež do 18 rokov vstup zdarma. Avšak, pri dodržaní aktuálnych pandemických opatrení (režim OTP).

V stredu pricestujú do Žiliny hokejisti z kráľovského mesta na Záhorí. So Skalicou sme si síce nedávno poradili pomerne hladko 2:11, išlo však o zápas Slovenského pohára. Tentoraz sa bude bojovať o tri ligové body a hlad po nich budú mať určite domáci aj hostia. Navyše, Skalica je aktuálne naším tabuľkovým súperom, keďže sa so 16 bodmi nachádza na štvrtej priečke tabuľky.

Vo štvrtok vás jeden z našich hráčov opäť zoberie priamo na zimák v rámci tradičného Dňa s Vlkom. Uvidíte, ako vyzerá predzápasový deň, tentoraz pred duelom s trnavskými Gladiators. Práve na ich ľade zakončíme tento týždeň. Trnava vyťažila z doterajších desiatich zápasov 15 bodov a patrí jej šiesta priečka. Zároveň má najvyšší počet strelených gólov spomedzi všetkých celkov súťaže, no aj vysoký počet inkasovaných – jej aktuálne súhrnné skóre je 44:43.

Tak čo, máš už svoju vstupenku na Vlkov?