Mládežnícky reprezentant Samuel Rehák zostáva Vlkom

K Dominikovi sa pridáva i Samuel. Rovnako ako s jeho starším bratom, aj so Samuelom Rehákom sa klub dohodol na jeho pokračovaní v drese Vlkov. Po reprezentačnom kempe, ktorý absolvoval vo výbere U20, sa tak nádejný hokejista opäť preladil na klubovú vlnu.

„Som rád, že môžem pokračovať v meste, kde som hokejovo vyrastal. Ďakujem, že mi klub dal dôveru a predĺžil so mnou zmluvu,“ reagoval nádejný hokejista.

Vzhľadom na avizovaný povinný počet mladíkov zapájaných do duelov SHL je pravdepodobné, že klziská prvej ligy omladnú. Podobne na tom zrejme bude i náš káder. „Som rád, že mladší hráči dostanú šancu. S tými staršími som vždy dobre vychádzal a videl som, že sa mi snažili pomôcť. Mne osobne je teda viac-menej jedno, či bude v mužstve viac mladších, alebo starších hráčov,“ povedal 19-ročný útočník.

Samo nedávno absolvoval zraz reprezentačnej 20-tky v Piešťanoch, ktorý už viedol nový tréner Andrej Podkonický. Aké bolo pre neho toto sústredenie? „Zraz som si užil aj napriek tomu, že som sa nešťastne zranil. Nie je to však nič vážne. S novým trénerom som spokojný, bol to výborný hráč a určite nám má čo dať do hokejovej kariéry,“ odpovedal odchovanec žilinského hokeja.

Na záver jasne definoval svoje ambície v novej sezóne: „Chcem čo najviac pomôcť tímu, aby sme splnili náš cieľ. A vrátili Žilinu tam, kde patrí.“