Zmysel pre fair play a prínos pre extraligu? Dôležité informácie pred zápasmi vonku

Keďže MHk 32 Liptovský Mikuláš pred barážou vyhlásil, že nevyčlení žiadne vstupenky pre príbuzných našich hráčov (hoci je to bežnou praxou), klikli sme si dnes doobeda na stránku ticketlive.sk. Na nej sme našli akurát oznam, že vstupenky na zápasy Liptovského Mikuláša budú v predaji už čoskoro. Avšak, súperom Liptákov mal byť klub MsHKM Žilina. Chvíľu sme zostali zneistení, či máme poslať náš A-tím, alebo juniorku Mládežníckeho hokejového klubu mesta Žilina...

Na neistotu však nebol čas, pretože následne prišla ďalšia špeciálna požiadavka od liptovskomikulášskeho klubu – menný zoznam fanúšikov Vlkov, ktorí vycestujú na vonkajšie zápasy. A cena vstupenky? 10 eur. Očividne je to špeciálna akcia pre žilinských fanúšikov, pretože na spomínanej stránke aktuálne predáva klub vstupenky na štvrtkový aj piatkový zápas za 5, resp. za 6 eur.

Napísať nesprávny názov klubu, s ktorým aktuálne hráte sériu, je amatérske. Ale žiadať osobné údaje od fanúšikov ešte predtým, ako vôbec vstúpia na štadión a dať im dvojnásobné vstupné len preto, že drukujú súperovi, už hraničí s nezákonným správaním. MHk 32 Liptovský Mikuláš ukázal svoj (chýbajúci) zmysel pre fair play a férový boj. Takýto klub musí byť naozaj veľkým prínosom pre Tipos Extraligu...

Vzhľadom na uvedené skutočnosti klub Vlci Žilina nebude organizovať výjazd na vonkajšie zápasy baráže či sprostredkovávať predaj vstupeniek pred sektorom hostí tak, ako to bolo zaužívané počas finálovej série s Martinom. Fanúšikom v prípade záujmu odporúčame kúpiť si vstupenky vopred online za rovnaké ceny ako pre domácich: VSTUPENKY, 3. a 4. zápas v Liptovskom Mikuláši.

EDIT: Obdržali sme ospravedlnenie od spoločnosti TicketLIVE, podľa ktorej išlo o systémovú chybu pri vypĺňaní názvu, nie úmysel. Na ich stránke už figuruje správny názov nášho klubu.