Vlci, do toho! Energiu do novej hokejovej sezóny opäť posiela SSE

Po dvoch rokoch úspešného partnerstva pokračuje Stredoslovenská energetika, a. s., (SSE) v podpore „svorky“ žilinských Vlkov aj túto hokejovú sezónu. „Energia a šport k sebe neodmysliteľne patria, podporovať jeho rozvoj, aby sa tak stal súčasťou života obyvateľov mesta pod Dubňom, je dôležité,“ hovorí generálny riaditeľ SSE JUDr. Zdeněk Schraml.

Minuloročná sezóna s 34 odohratými víťaznými zápasmi z celkovo 45 odohratých a počtom bodov 115 zabezpečila dravým Vlkom víťazstvo v Slovenskej hokejovej lige. Okrem potvrdenia svojich hokejových kvalít priamo na ľade sa v novej sezóne Vlci ujali novej príležitosti a začali sa venovať mládežníckemu klubu s 250 hokejistami v rôznych vekových kategóriách.

„Rozhodnutie o podpore mladých hokejových talentov je pre samotný klub určite veľkou a dlhodobou výzvou a vítam ho. Verím, že poskytne priestor pre rozvoj nádejných začínajúcich športovcov,“ dopĺňa JUDr. Zdeněk Schraml.

Do prebiehajúcej hokejovej sezóny prajeme Vlkom veľa tímovej energie a súdržnosti, tribúny plné pozitívne naladených fanúšikov a vyprofilovanie výnimočných talentov z radov mladých hokejistov.

Aj tento rok stojíme pri vás v náročnom boji o postup do extraligy.

Stredoslovenská energetika, a. s.

Energia pre Váš život