Vízia a ciele

Ideme do toho s jasnou víziou

Nechceme, aby sa v rámci elektronických športov hovorilo len o bezobsažnom hraní hier na herných konzolách. Máme v pláne vytvárať pridanú hodnotu. Chceme prostredníctvom hokeja priniesť hlavne zábavu vám, našim fanúšikom. Plánujeme byť súčasťou charitatívnych akcií, preveriť vaše zručnosti proti našim hráčom. Inými slovami, chceme priniesť zábavu a radosť z hokeja aj mimo zimného štadióna.

Chceme postaviť kvalitné mužstvo a poskytnúť hráčom elektronických športov dobré zázemie. Naši hráči budú kvalitatívne rásť a cítiť, že za nimi stojí kvalitná organizácia. Taká, ktorej meno prekročí hranice republiky a bude sa zúčastňovať postupne väčších a väčších turnajov. Je to dlhodobá cesta, o ktorej vás v tejto sekcii budeme pravidelne informovať.

 

Každá cesta má svoj cieľ

A my ich máme hneď niekoľko: 

1. vytvoriť kvalitné zázemie pre rast hráčov elektronických športov. Hráčom pomáhame ako v kariérnom, tak aj v osobnostnom raste

2. sledujme trh e-športov. Postupne hľadáme mladé nádejné talenty, ktoré sa chcú e-športom venovať. 

3. pravidelná účasť na turnajoch elektronických športov. Plánujeme účasť na Majstrovstvách Slovenska v elektronických športoch 2021 a Majstrovstiev Českej republiky 2021. 

4. pravidelné informovanie o svete elektronických športov, vďaka čomu ich spopularizujeme. Takto vytvoríme našim hráčom širší priestor na realizáciu a postupné uplatnenie sa v oblasti e-sports.