Stredoslovenská energetika je opäť partnerom Vlkov

Energia a šport k sebe neodmysliteľne patria, podobne ako už druhú hokejovú sezónu vzájomná spolupráca Stredoslovenskej energetiky, a. s., (SSE) a hokejového klubu žilinských Vlkov.

Po prvom roku úspešne naštartovanej spolupráce sa SSE rozhodla pokračovať a podporovať Vlkov v aktuálnej hokejovej sezóne. Aký bol prvý rok partnerstva, nám v krátkosti priblížil generálny riaditeľ SSE JUDr. Zdeněk Schraml.

„Minuloročná hokejová sezóna sa, žiaľ, niesla prevažne v znamení protipandemických opatrení. Nielen žilinskí Vlci, ale aj všetky ďalšie športové tímy, jednotlivci, firmy a v konečnom dôsledku celá spoločnosť, sa museli vysporiadať s rôznou úrovňou opatrení. Napriek tomu, že vždy sa lepšie hrá pred plnými ako prázdnymi tribúnami, Vlci v uplynulej sezóne odohrali 52 zápasov, z nich 36 víťazných. Možno to nebola sezóna úplne podľa predstáv, ale určite bola dobrá, nabitá športovými výkonmi a cennými skúsenosťami.

Do už prebiehajúcej sezóny prajem Vlkom kvalitné prihrávky, presné strely končiace v súperovej bráne a tribúny plné povzbudzujúcich fanúšikov. Pretože šport dodáva pozitívne emócie a energiu každému z nás.“