Stredoslovenská energetika, a. s. (SSE) sa stala partnerom žilinských Vlkov

Energetikom nikdy nie je cudzie podporovať energiu a hlavne tú športovú. Šport a energia... spojenie, ktoré k sebe neodmysliteľne patrí. A pretože pomáhať a podporovať treba aj v týchto ťažkých časoch, rozhodli sme sa my zo SSE podporiť žilinských Vlkov.

O tom, čo spoluprácu SSE s hokejovým klubom naštartovalo, sme sa porozprávali s generálnym riaditeľom SSE, JUDr. Zdeňkom Schramlom.


Pán riaditeľ, čo bolo podnetom pre vznik tejto spolupráce?

Bolo to predovšetkým už spomínané spojenie energie a športu. Ale tiež to, že sme Žilinčania, či SSE, alebo Vlci. A v neposlednom rade tiež potreba podporiť, v tejto náročnej dobe, niekoho, kto to potrebuje. Športovci to v súčasnosti majú ťažké, nemôžu hrať a ak áno, tak bez svojich fanúšikov, ktorí ich dobíjajú tou správnou energiou. A preto sme sa rozhodli podporiť ich aspoň takouto energiou.


V čom vidíte jej vzájomný prínos?

Predovšetkým podporujeme dobrú vec spojenú s pozitívnymi emóciami. A tiež veríme, že celému tímu Vlkov sa podarí postúpiť do extraligy 2020/2021, čo je momentálne ich najväčšou ambíciou. Tento úspech by bol nielen skvelá správa pre Vlkov, ale tiež výborná propagácia značky SSE a nás energetikov spod Dubňa.


Čo by ste poprial hokejovému klubu do budúcna?

Predovšetkým im prajem veľa fanúšikov na ich zápasoch, veľa gólov do súperových sietí a postup do extraligy. A nám všetkým prajem, aby sme toto náročné obdobie prekonali predovšetkým zdraví.

Za rozhovor ďakujeme a veríme, že spolupráca bude plná pozitívnych (a nielen) športových okamihov za účasti fanúšikov hokejového klubu priamo na štadiónoch.

Stredoslovenská energetika, a. s.