Spustili sme kampaň s digitálnymi dresmi Vlkov

Ako potešiť ľudí, ktorí čakajú na výsledky celoplošného testovania a spríjemniť im nevšedný víkend? Táto otázka stála na začiatku našej novej kampane s digitálnymi dresmi Vlkov.

Od začiatku cesty, na ktorú sa žilinskí Vlci vydali, hlásame, že toto bude niečo iné, nové. Chceme robiť hokej inak. Chceme si vybojovať postup do extraligy a zaplniť región našimi farbami. 

Presne to sme mali na mysli, keď sme cez víkend predstavili verejnosti Digitálny dres Vlci Žilina. V tomto nezvyčajnom období, keď viac ako kedykoľvek predtým potrebujeme byť ohľaduplní a súdržní, sme do mobilov našich fanúšikov priniesli vec, ktorá umocňuje pocit jednoty. Pocit členstva vo vlčej svorke.

Bez mučenia sa priznáme, že nejde o novinku na reklamnom trhu. Pozadia do mobilu v klubových farbách či v podobe dresu poznajú najmä fanúšikovia v zámorí. Boston Bruins, Montreal Canadiens či Edmonton Oilers. Sú to práve kluby slávnej NHL, ktoré sa svojim verným fanúšikom pripomínajú v smartfónoch deň čo deň. Rovnako ako oni, aj my chceme tvoriť komunitu. 

Myšlienka dresov do mobilu je síce pekná, no stále sme cítili určitú bariéru. Nestačí nám, aby sme boli na očiach. Chceme sa s vami, našimi fanúšikmi, spojiť. Chceme, aby ste aj vy boli súčasťou veľkého príbehu, nášho lovu na extraligu. Preto sme tento digitálny dres prispôsobili vašim predstavám.

Nechceli sme obyčajnú grafiku ako cez kopirák. Obyčajné farby, lemy, možno nejaké zahnutie dresu. Podarilo sa nám preniesť všetky prvky reálneho dresu do rozmerov pozadia mobilov. Od loga SZĽH, cez naše linky, až po hokejky na spodnom leme. A v popredí meno a číslo, aké si zvolíte. 

Aby toho nebolo málo, dávame vám na výber. Neónová svetlá farba, tmavá verzia alebo kombinácia oboch? Sami sa rozhodnete, ktorá sa vám páči viac. Hoci sa to môže javiť ako banalita, na tejto kampani pracoval od začiatku celý náš "off ice" tím. Spoločne. Ako na ľade, tak aj mimo neho. 

Svoj dres Vlkov si môžete objednať na našom eshope. Cena zaň je symbolická, zároveň však aj takýmto spôsobom môžete podporiť náš klub. Hoci zápasové dianie nateraz utíchlo, Vlci neoddychujú. Tvrdo makajú každý deň a pripravujú sa na lov. Ten skôr či neskôr príde. A my budeme v ten deň pripravení.