Spúšťame predaj permanentiek na sezónu 2022/2023

V minulej sezóne získal náš klub okrem majstrovského titulu v TIPOS Slovenskej hokejovej lige a triumfu v JOJ Slovenskom pohári ešte jedno dôležité prvenstvo. Postarali ste sa oň vy, fanúšikovia, keď ste v hojnom počte povzbudzovali Vlkov priamo v Niké Aréne. Na konto silnej svorky tak putoval ligový rekord z pohľadu počtu divákov na jednom zápase aj najvyššia priemerná návštevnosť zápasov počas play-off.

Po schválení priameho postupu do extraligy pre víťaza TIPOS SHL vrhneme všetky sily do útoku. A opäť chceme víťaziť na všetkých frontoch. V boji o postup budeme potrebovať podporu tribún a najistejší spôsob, ako si zaistiť svoje miesto na zimáku, je kúpou permanentky Vlci Žilina na sezónu 2022/2023.

Čo získaš kúpou permanentky?

- vstup na všetky domáce zápasy Vlkov v súťaži TIPOS Slovenská hokejová liga 2022/2023 vrátane play-off

- vstup na všetky domáce zápasy Vlkov v súťaži Slovenský pohár

- vstup na všetky domáce prípravné zápasy Vlkov (august-september)

- „Welcome drink“ – prvý nápoj (podľa vlastného výberu) v sezóne v bare Hokejka zadarmo

- zľava 10% na eshope Vlkov (www.eshop.vlcizilina.sk)

- prístup do uzatvorenej VIP skupiny na facebooku so zaujímavým obsahom a prednostnými informáciami priamo z kabíny Vlkov na štyri mesiace zadarmo

- účasť na moderovanej debate s riaditeľom klubu Rastislavom Chovancom pred začiatkom sezóny (môžete klásť otázky a dozvedieť sa opäť niečo viac priamo od najpovolanejšieho)

- zľavy u našich partnerov, ktoré budeme priebežne dopĺňať

Ako sa dostaneš k permanentke?

Permanentku Vlkov na sezónu 2022/2023 môžeš získať dvoma spôsobmi:

1. Najpohodlnejšie to ide cez Ticketportal. Kliknutím na tento odkaz: PERMANENTKA VLCI ŽILINA sa dostaneš priamo na stránku Ticketportalu. Stačí si len vybrať miesto, zaplatiť a (ne)trpezlivo čakať, kým sa rozkrúti kolotoč hokejových zápasov.

Po zakúpení permanentky ti na email príde tzv. hometicket, ktorý môžeš použiť na vstup na zápasy. Ak máš záujem o tradičnú permanentku v podobe plastovej kartičky, stačí sa za nami zastaviť na sekretariát priamo na zimnom štadióne a my ti ju na počkanie vydáme.

2. Ak preferuješ osobný kontakt, môžeš nás počas pracovných dní v čase od 8:30 do 15:30 hod. navštíviť na zimáku (na sekretariáte Vlci Žilina). Spoločne vyberieme v systéme tvoje preferované miesto, rezervujeme ho pre teba a po zaplatení ti na počkanie vydáme permanentku. Platba je možná len v hotovosti.

Koľko stojí?

Vzhľadom na zvýšené náklady spojené s réžiou zápasov a celkovým chodom klubu sme boli nútení mierne upraviť cenu permanentky.

  • Permanentka Vlci Žilina 2022/23 ŠTANDARD – 199 €
  • Permanentka Vlci Žilina 2022/23 DÔCHODCA/ZŤP-IMOBILNÝ – 159 €

Pridaj sa k Vlkom na ceste za postupom. Držíme Ti miesto.