Poznáme aktualizovaný rozpis ligy, začíname v nedeľu proti Považskej Bystrici

Po odsúhlasení reštartu Slovenskej hokejovej ligy (SHL) a následnom online rokovaní klubov sme spoznali upravený rozpis zápasov súťaže. Predstavitelia jednotlivých klubov sa napokon dohodli na modeli 36 zápasov bez nadstavby. Po ich odohratí by mala súťaž pokračovať stretnutiami play-off.

SHL opätovne začne v piatok, na pláne sú štyri zápasy neodohratého 1. kola. Mužstvo Vlci Žilina sa malo v prvom kole stretnúť so Spišskou Novou Vsou, jej hráči sú však v karanténe. Vlci sa tak na ľade predstavia až v nedeľu, keď v rámci programu vloženého 4. kola pocestujú do Považskej Bystrice.

Program súťaže bude následne pokračovať ďalšími kolami, nedohrané zápasy 2. a 3. kola sa odohrajú individuálne, v termínoch, na ktorých sa dohodnú jednotlivé tímy.

Žilina v tejto sezóne dosiaľ odohrala jeden duel, keď v stretnutí 3. kola zvíťazila nad Levicami 7:0.

 „Čo sa týka nášho mužstva, budeme sa musieť dohodnúť na náhradných termínoch dvoch zápasov, so Spišskou Novou Vsou (1. kolo) a Trnavou (2. kolo). Termíny týchto zápasov ešte nepoznáme. Myslím si však, že kluby nebudú mať problém dohodnúť sa na nich. Dlho sa nehralo, teraz chce každý hrať a mať tieto zápasy za sebou,“ priblížil Peter Húževka, tímový manažér Vlkov.

Oproti pôvodnému rozpisu v tom aktualizovanom pribudli dva nedeľné duely a základná časť sa predĺži do 5. marca. „Ešte čakáme na informáciu zo zväzu, ako to bude s osemnástkou,“ doplnil Peter Húževka. SZĽH na svojej stránke uviedol, že prípadné pokračovanie reprezentácie do 18 rokov v SHL závisí od blížiaceho sa rozhodnutia Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) ohľadom organizácie svetových šampionátov v danej vekovej kategórii.

Termíny novembrových zápasov mužstva Vlci Žilina

  • HK ´95 Považská Bystrica – VLCI ŽILINA (nedeľa, 22.11.2020)
  • VLCI ŽILINA – HC 19 Humenné (streda, 25.11.2020)
  • HK VITAR Martin - VLCI ŽILINA (piatok, 27.11.2020)
     

Kompletný rozpis zápasov žilinského tímu nájdete tu. Do rozpisu ešte pribudnú dohrávané zápasy so Spišskou Novou Vsou a Trnavou, respektíve prípadne stretnutia s reprezentačným výberom U18.

Ak chcete mať zápasový program Vlkov stále po ruke, stiahnite si ho jednoducho do mobilu či počítača. Táto možnosť sa vám zobrazí po kliknutí na položku VSTUPENKY v hlavnom menu našej stránky.