Permanentky na sezónu 2021/2022 už sú v predaji

V sezóne 2020/2021 predvádzali Vlci na ľade výborné výkony. Kvôli vtedajšej pandemickej situácii však prišli o to najcennejšie - o podporu z tribún. Veríme, že v novej sezóne už o divákov na tribúnach neprídeme. Pre skutočných hokejových fanúšikov preto spúšťame predaj permanentiek na novú sezónu.

V ponuke sú dva varianty:

  • Základná permanentka zahŕňa všetky zápasy základnej časti SHL 2021/2022 + prípravné stretnutia vrátane duelov Slovenského pohára.
  • Celosezónna permanentka zahŕňa nielen všetky zápasy základnej časti SHL 2021/2022, ale aj všetky prípadné duely play-off + prípravné stretnutia vrátane duelov Slovenského pohára.

- Permanentku si môžete zakúpiť online v predajnej sieti Ticketportal po kliknutí na konkrétny variant. Po vybratí miesta a uplatnení prípadnej zľavy vám príde na email voucher, ktorý si vymeníte na sekretariáte zimného štadióna za funkčnú nabitú permanentku. Uplatnenie zliav sa kontroluje.

- Permanentka je platná už na najbližší domáci zápas, teda v utorok 7. septembra na duel Slovenského pohára so Spišskou Novou Vsou.

- Domáce zápasy klubu Vlci Žilina budú prebiehať v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonali COVID). V tomto režime bude podmienkou vstupu pre majiteľov permanentiek:

a) potvrdenie o negatívnom výsledku testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 72 hodín od odberu v prípade RT-PCR alebo LAMP testu alebo 48 hodín od odberu v prípade antigénového testu,

b) potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami, alebo

c) potvrdenie o plnom očkovaní nasledovne:

• Najmenej 21 dní a najviac 12 mesiacov po aplikácií prvej dávky očkovacej látky s

jednodávkovou schémou,

• najmenej 14 dní a najviac 12 mesiacov po aplikácií druhej dávky očkovacej látky s

dvojdávkovou schémou,

• najmenej 14 dní a najviac 12 mesiacov po aplikácií prvej dávky očkovacej látky, ak

bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania COVID-19.

- Ak v prípade nepriaznivej epidemiologickej situácie dôjde k znižovaniu kapacity návštevnosti (v súlade s pravidlami ÚVZ), permanentkári majú svoje miesto na zimáku isté. Ak by nastala situácia, že podujatie bude musieť byť v režime "iba očkovaní" alebo by nastala situácia, že by diváci nemohli chodiť na verejné podujatia, bude vám suma takýchto zápasov refundovaná.

Prípadné otázky môžete smerovať na email: marketing@vlcizilina.sk.