Na prahu týždňa: Začína sa prvá odvetná časť súťaže

Máme tu záver októbra, ktorý so sebou prináša prvú odvetnú časť aktuálnej sezóny. Čo Vlkov čaká v nasledujúcich dňoch? Poďme sa na to pozrieť.

Najsmutnejšou správou tohto pondelka je, že tento týždeň sa neuvidíme s fanúšikmi na žilinskom zimáku. Oba súťažné zápasy, v stredu aj v piatok, totiž odohráme na klziskách súperov. Naopak, príjemnou správou je konštatovanie, že odvetnú časť súťaže odštartujeme ako líder tabuľky. 

V stredu pocestujeme do Brezna, ktorého hokejisti sú v tejto sezóne nováčikom súťaže. Práve s Brezňanmi sme odohrali úvodný duel aktuálneho súťažného ročníka. Pri výhre 4:1 sa o naše góly postarali Šimon Petráš, Sebastián Šmida, Samuel Zahradník a Patrik Koyš. Čestný presný zásah súpera obstaral Peter Melcher. Mužstvu HK Brezno patrí so ziskom 16 bodov v tabuľke 11. priečka, náš vzájomný duel má úvodné buly naplánované na 18:00 hod.

Ešte predtým, ako sa dostaneme k piatkovému súperovi, radi by sme dali do povedomia, že Vlkov nájdete aj v rozhlasovom éteri a vo vašich televíznych príjmačoch. Už v utorok, 26. októbra 2021, sa na vlnách rádia Frontinus predstaví v rozhovore Jakub Jakubík. Jeho spoluhráč z útoku a najproduktívnejší hráč TIPOS SHL Šimon Petráš, zase nedávno absolvoval televízne interview v relácii Naša svorka

V závere pracovéného týždňa sa vydáme po diaľnici smerom na západ - do Dubnice nad Váhom. TSS Group Spartak Dubnica nad Váhom bola pred sezónou pasovaná za jedného z favoritov súťaže, jej doterajšie výsledky ani postavenie v tabuľke tomu však zatiaľ nenasvedčujú. Po 12 odohratých: zápasoch sa nachádza na 9. priečke, rovnaký počet bodov však má Martin aj Brezno. V prvom vzájomnom stretnutí sa zrodilo naše vysoké víťazstvo, pričom góly si podelili Adrián Sloboda (2), Igor Safaraleev, Sebastián Šmida, Jakub Jakubík, Ján Nahálka, Jakub Cíger a Ondrej Mikula. Za Dubnicu vtedy skórovali Filip Ondruš a Lukáš Tábi. Takisto piatkový zápas v Dubnici nad Váhom má začiatok o 18:00 hod.