Hýbeme Vaším svetom, znie v slogane nášho partnera TBH Technik

Naša svorka je opäť o niečo silnejšia. Zoznam partnerov žilinských Vlkov sa rozšíril o žilinskú firmu s viac ako 30-ročnými skúsenosťami na trhu. O spolupráci a aktivitách firmy nám v rozhovor priblížil Jozef Tkáčik, jej výkonný riaditeľ.

 

“Naša spoločnosť oslávila v minulom roku 30 rokov od svojho vzniku. Začínali sme ako firma, ktorá vyvíjala strojné zariadenia v oblasti manipulácie a robotizácie výrobných procesov. Postupne sme sa preorientovali na návrhy a dodávky hydraulických a pneumatických systémov a lineárnej techniky,” rozhovoril sa o začiatkoch podnikania pán Tkáčik. Pri opise aktivít nezabudol ani na svojich dodávateľov: “TBH Technik je v súčasnosti na Slovensku zmluvným partnerom významných nemeckých spoločností Bosch Rexroth , Emerson/Aventics/Asco, Voss, Renold a Hengst, ktoré svojimi výrobnými programami pokrývajú celú oblasť priemyselnej automatizácie a mobilnej techniky.”

Hlavným sídlom spoločnosti je Žilina, kde dnes pracuje 37 pracovníkov. Na Dlhej ulici nájdete kancelárske, výrobné, servisné aj skladové priestory. Počas rokov podnikania sa tím spoločnosti TBH Technik rozšíril o košických kolegov, kde na pobočke pracujú 4 pracovníci.

 

Prečo ste sa rozhodli pre spoluprácu s Vlkmi?

 

,,Od svojho vzniku naša spoločnosť podporuje rôzne podujatia ako aj športové aktivity. Hokej spolu s futbalom patria medzi najpopulárnejšie športy na Slovensku a tieto športy robia Slovensku dobrú reklamu. Preto sme sa rozhodli pre spoluprácu a podporu Žilinských Vlkov. Hokejový klub už vychoval viacerých dobrých hokejistov, ktorí reprezentovali a reprezentujú Slovensko. Veríme, že klub bude pokračovať a ešte vylepšovať svoju prácu s malými talentmi.”

 

V čom vidíte vzájomný prínos spolupráce?

 

,,Naša firma pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a za tento čas sme získali množstvo obchodných partnerov. Na Slovensku je ale stále veľa firiem, ktoré je možné získať, napr. formou reklamy na zimnom štadióne, keďže hokej je na Slovensku obľúbený medzi širšou verejnosťou.”

 

A na záver. Čo by ste poradili Vlkom na ich ceste?

 

,,Zo skúsenosti vieme, že v živote nie je nič jednoduché a nič nepríde samo. Je potrebné preto niečo urobiť. Je dôležité, aby Vlci na ľade, ale aj mimo neho spolupracovali ako tím a ťahali za jeden povraz. Potom sa im určite podarí dostať Žilinu tam, kde patrí, a to do extraligy.”