Extraligová odmena za výborné výkony členov svorky

Tvrdá práca pretavená do výborných výkonov prináša svoje ovocie. Šimon Petráš a Stano Škorvánek sa dnes ocitnú na súpiskách dvoch extraligových celkov. Jednorázový štart v najvyššej súťaži si obaja Vlci vybojovali výbornými výkonmi na ľade v Tipos SHL.

 

Koncom týždňa nás oslovili dva extraligové kluby s požiadavkou o uvoľnenie Šimona Petráša a Stanislava Škorvánka na jeden zápas. Šimon Petráš sa tak ocitne na súpiske tímu HKM Zvolen v zápase proti HC Novým Zámkom (16:00). Stanislav Škorvánek by mal byť zaradený do kádra “líšiek” z Michaloviec v zápase proti Banskej Bystrici (16:00). 

 

Uvedomujeme si riziká, ktoré takýto jednorázový štart prináša ako pre klub, tak aj pre hráčov samotných. Na druhej strane, aj toto vnímame ako veľkú motiváciu a odmenu za výborné výkony, ktoré Vlkom odovzdávajú. Aj takáto skúsenosť môže pomôcť k motivácii ostatných hráčov k tomu, aby na sebe ďalej tvrdo pracovali a aby sa extraligové boje zvádzali už v najbližšom ročníku na žilinskom ľade. 

 

Šimonovi aj Stanovi želáme, aby do zápasu nastúpili a ukázali sa v dobrom svetle. Obaja hráči sa už zajtra pripoja naspäť k tímu a budú pokračovať v príprave na najbližších súperov: 

 

  • utorok, 17:30 vs SR 18
  • streda, 17:30 vs HK iClinic Skalica.

 

 

Všetci ste na našom zimáku srdečne vítaní na oba domáce duely. Nezabúdajte, že na utorkový zápas proti SR18 môžu všetci do 18 rokov využiť akciu “vstup na 18 do 18 zadarmo”.

Ako poďakovanie za výbornú atmosféru, ktorú ste urobili Vlkom v Považskej Bystrici sa vedenie klubu rozhodlo odmeniť každého fanúšika, ktorý sa preukáže vstupenkou zo zápasu v Považskej Bystrici jedným pivom ZADARMO.

 

Tešíme sa na vás.