Dlhoročný partner Autocont chce byť súčasťou aj novej kapitoly žilinského hokeja

Spoločnosť Autocont je v československom priestore silným hráčom na poli informačných a komunikačných technológií. A už niekoľko rokov je i spoluhráčom žilinského hokeja. Hoci ten v lete zmenil svoj imidž, Autocont zostal na súpiske a je hrdým partnerom Vlkov. 

"Autocont má v Žiline svoju pobočku. V tomto regióne máme veľa klientov a aj touto cesto sme chceli prispieť k podpore komunity. Hokej má v Žiline dlhú tradíciu a my chceme byť súčasťou aj tejto novej kapitoly," ozrejmil Mário Háronik, konateľ spoločnosti.

Firma Autocont sa venuje IT systémom a moderným technológiám. Práve v tejto oblasti nájdeme jeden z prienikov s naším klubom: "Špecializujeme sa na inovácie, digitalizáciu a moderné technológie. Preto sú nám blízke myšlienky Vlkov a ich prístup k dátovej analytike. Páči sa nám, že tento klub má ambíciu byť modernou športovou organizáciou, ktorá je postavená na dátach a na práci s nimi."

Vlci aktuálne kráčajú bojovým poľom play-off. Pri tej príležitosti im Mário Háronik adresoval jednoznačný odkaz: "Prajem im najmä chladnú hlavu a hru s rozvahou. Rovnako aj veľa šťastia, nech na ľade vždy odovzdajú maximum. Veríme, že sa im podarí dosiahnuť ich vytúžený cieľ."

 

Logo spoločnosti AUTOCONT